Bulldog75 Q and A at Okie Oil Man 3-2-12

Bulldog75: LIVE FROM STARBUCKS IN NEW YORK HARBOR!

Bulldog75: GOOD TO SEE EVERYONE !!!!!! WAHOOOOOOOOOOO !!!!!

Q & A

1.)texasroadrunner to Bulldog75: I personally cannot see the IRQD coming in lower than Kawait. I have a real problem believing 1 to 1. My gut feeling says $4.50 to $5.00. What do you think BD?

Bulldog75: TEXASROADRUNNER ANSWER; THIS SHOULD COME IN ABOVE 10. FLY THOSSE 747s AT ALTITUDE OF 12,360 FT.

2.)BAPOO007 to Bulldog75: Did the Chinese dump billions of US Treasury notes today as a final warning to the US to git er done!!!?? Thank you kind sir…and God Bless You always.

Bulldog75: BAP00007 ANSWER: SOURCES SAY YES.

3.)wildwes35 to Bulldog75: Bulldog75 hello my True Brother! You said “Probably the last night for Q&A”….that is so exciting to me. Can you please expound on that sir? Have you recieved amazing intel tonight?

Bulldog75: WILDWES35 ANSWER: CHINA IS TIRED OF IT; AND SO AM I

4.)lawrence to Bulldog75: rate as of late is being like a yo yo and you still have good feelings about a high rate???

Bulldog75: LAWRENCE ANSWER: RATE: FLY 747s. ABOVE 12, 360 FT.

5.)HIGHERGROUND to Bulldog75: respectfully and to understand better….there was a time even recently, that we could not discuss rates because of security or maybe sensitive insider info. What changed to allow us to know a little more regarding the rate?

Bulldog75: HIGHERGROUND ANSWER: RATE WAS UNOFFICIALLY RVed AND ANNOUNCED LAST SATURDAY ON THIS SITE. OKIE WAS FIRST TO ANNOUNCE IT. THANKS.

6.)dkyle56 to Bulldog75: while you were on the call you got a call that you said was an intel call, can you tell us what the new intel was?

Bulldog75: DKYLE56: CLASSIFIED. SORRY. WILL BUY U PECAN PIE.

7.)jnorm to Bulldog75: Bulldog, great hearing you on the call tonight, do you think we are looking at another Friday RV?

Bulldog75: JNORM: ANSWER: 7 OF LAST 10 RVs HAVE BEEN ON FRIDAY, IMHO. MAYBE ANOTHER ONE TOMORROW. GREAT ODDS. GREEN TO GO.

8.)rosie to Bulldog75: Dinar Recaps is crazy with estimated rates tonight…your input is greatly apprediated…Thank You once again. You’ve been so right..you said info would be all over the place at he end of our journey – well is this indictative of the end of our log trip?

Bulldog75: ROSIE ANSWER: HI ROSIE. THE SMOKE, SCREAMING TIRES, MIRRORS, FROGS, DOGS, CATS, RUMORS ALL OVER THE PLACE. VERY TYPICAL. THE PAID GOATS ARE OUT OF THE BARN. TY.

9.)Bilbar: Forget the rates…it is what it will be….what will be the leverage to push this RV through?

Bulldog75: BILBAR ANSWER: GOT THE RATS OUR OF THE BARN; NOW WE HAD TO GET THE RATS OUT OF THE COMPUTER / SOFTWARE ROOM. DONE.

Bulldog75: READ THAT VERY CLOSELY FOLKS.

10.)Looser: Bulldog what are chances of seeing an RV tonight are early morning what %

Bulldog75: LOOSER ANSWER: HIGHER THAN EVER BEFORE. THATS IN THE NOSE BLEED SECTION OF THE UPPER DECK NEAR OUTER SPACE ODDS.

11.)Bigdogone: Bulldog75: Are the Rumors True about High Ranking Us Officials Being detained and or arrested?

Bulldog75: BIGDOGONE ANSWER: HMMMMMMMMMMM. I THINK DOG-GONE…………BIGDOGONE.

12.)JOHNNYcashin to Bulldog75: HELLO sir BullDog75 are we at RV this week!?

Bulldog75: JOHHNNYCASHIN BLUEBLUEPARADISE ANSWER: RV FABULOUS TIME; AND RATS DID GET TO COMPUTER. YES, HIGH OFFICIALS, PUBLIC AND PRIVATE HELD.

13.)blueblueparadise: it’s hard to believe the rat that was in the computer/software room. Unreal!

Bulldog75: REFINEBYFIRE; ONLY GOD KNOWS FINAL MINUTE; BUT GOD HAS NO CLOCK. SO WE WAIT. BUT I STILL HAVE MY CHRISTMAS TREE UP AND I AM TURNING ON LIGHTS WHEN I GO TO BED IN ONE HOUR.

14.) wildwes35 to Bulldog75: “NOW WE HAD TO GET THE RATS OUT OF THE COMPUTER / SOFTWARE ROOM. DONE”….With that statement, do you feel through this process, that we are closer than ever? It seems we have accomplished more in the last two weeks than we have in the last two years in this RV process. Please feel free to call the RV with Okie

Bulldog75: WILDWES35 ANSWER: CLOSE AS IT GETS WES! RATS, THERE IS ALWAYS SOMETHING!!!

15.)Looser: Bulldog is it true that Bill Gates is now under arrest & protective custody. He is alleged being charged with over 30 counts of treason. It also alleged that Bill Gates was the one delaying the RV as he had control

Bulldog75: LOOSER: HMMMMMMMMMM. YOU HAVE SERIOUS CONTACTS. CANNOT CONFIRM. LET US KNOW ~

16.)lheinemann: Our understanding was that their Budget was not active today and will that delay the RV?

Bulldog75: LHENENMANN ANSWER: IRAQ OUT OF THE PICTURE. LAGARDE AND CHINA IN THE PICTURE. RATS, CRAWLING IN THEIR CELLS.

17.)Doris to Bulldog75: Is it too much to think ..perhaps tomorrow to visit the banker? Blessings & TY

Bulldog75: DORIS ANSWER: BANKER HAS CHRISTMAS TREE LIT UP IN BACK MANAGER ROOM. HAS PRESENTS UNDER TREE.

18.)obxlady1: Obxlady1 to Bulldog 75 do you anticipate any more negative surprises?

Bulldog75: OBXLADY1 ANSWER: NO MORE NEGATIVES; UNLESS RATS EAT THROUGH BRICK WALLS. GOT TO WATCH EM.

19.)MissElaineous: Thought Bear was pretty much in agreement with you and Okie on a rate forecast, but came on here briefly before the Big Call and was talking 1.17. Other than his opinion could you elaborate on his forecast.Thanks.

Bulldog75: MISSELAINEOUS ANSWER: CALL BEAR TO EXPLAIN. I HAVE MY OWN HOMEWORK. WORKING ON FINAL EXAM.

20.)WCW to Bulldog75: is your cell phone going to be off tonight when you go to bed

Bulldog75: WCW ANSWER: NO………..EXPECTING THE ‘BIG CALL’.

21.)PICK3KING to Bulldog75: bulldog what do you think about a pro-am golf tournement for dinarians were proceeds go to jesus

Bulldog75: PICK3KING ANSWER: GOOD IDEA. WE GATHER 10% OF GROSS PROCEEDS FROM THE ‘TOURNEY OF LIFE’

22.)okiegroupie to Bulldog75: Thank you for your kind patience and never ending energy in answering AND REanswering all our questions. Special prayers to u and okie. Merry Christmas and TGIF!!

Bulldog75: OKIEGROUPIE: THANKS.

23.)muteswan: I have read that some people believe the Prosperity Program,Farmers program and Global Pension Plan program will come to completion with payout soon after the RV. Any thoughts on this? Thank you for all the time you spend sharing and researching for us.

Bulldog75: MUTESMWAN ASNWER: PROSPERITY PLAN AND GLOBAL SETTLEMENTS PROGRESSING WITH RV. THANKS.

Bulldog75: I AM LEAVING MY CHRISTMAS LIGHTS ON FOR EVERYONE!!!

Bulldog75: WE BLESS OUR PLANET AND WORLD WITH BLESSINGS TO MANKIND. GRACIOUS POR NUESTRO: ARMY, NAVY, AIRFORCE, MARINES, COAST GUARD, ALL MILITARY ALLIES. GOD BLESS AMERICA AND ALL DINARIANS AND ALL MANKIND. WE KNOW OUR MANNA AND GIFTS OF LOVE COME NOW. THANKS TO YOU DEAR GOD . AMEN.

Bulldog75: 10% OF OUR GROSS GOES TO HIS KINGDOM. AMEN.

Bulldog75: BIG DAY TOMORROW. ITS FRIDAY AND CHRISTMAS.

Bulldog75: EVERYDAY IS FRIDAY; JOEL OSTEEN.

Bulldog75: SUGAR PLUMS……………AND SWEET GRAPES WITH BANNANAS. HMMMMMMMMMM.

Bulldog75: SANTA FLIES 747

Comments are closed.