Bulldog75 Q and A Sun PM 1-15-12

Bulldog75: LIVE FROM STARBUCKS; SOMEWHERE IN THE USA!!!!!!!

Bulldog75: Q & A’S

1.) TeaTime: Thanks for keeping us up to date, How about those 747’s still looking good for this week/ Tuesday ?

Bulldog75: TEA TIME ANSWER: YES. 747 FLYIN HIGH

2.)Midnightplus to Bulldog75: Hi Bulldog, is there any bases to the rumers that rates in 12+ range are being reported across the pond

Bulldog75: MIDNIGHTPLUS: MULTIPLE RUMORS: NOTHING SURPRISES ME BUT 747S AND WANTON SOUP.

3.) mark64 to Bulldog75: I have herd of a rate of 12.64 do you think it could go this high or is this just more smoke

Bulldog75: PS: THERE WERE 12 DISCIPLES.
Bulldog75: MARK64 ANSWER: NO ONE KNOWS THE RATE AND DATE BUT OUR DEAR GOD. ANYTHING HIGH LIKE THAT WILL NOT STAY THERE LONG. TY.

4.)Scotland69: Bulldog, do you think we will have longer than 3 – 5 days to cash-out?

Bulldog75: SCOTLAND69: ANSWER: SINCERELY, WE HAVE THE REST OF THE YEAR TO CASH OUT. QUESTION IS: WHAT RATE? RATE MAY CHANGE WITHIN A SHORT PERIOD OF TIME BUT I WOULD NOT WORRY, IMHO. WHEN IT COMES IN ABOVE $7 AND IT PROB WILL;’ TAKE IT AND RUN. THANKS.

5.)LovingPeopleToLife: This may be an obvious question to alums but, will there be a need to travel to exchange or can we do this in our home state/city?

Bulldog75: LOVING PEOPLE ANSWER: AVOID THE STATES WITH STATE INCOME TAX: THERE ARE ONLY 9 STATES , IMHO, THAT DO NOT HAVE THAT. BEWARE AND CAUTIOUS.

6.) DINAROIL to Bulldog75: With a high rate, do you think there would be a stampede or do you think that the ratio of dinar owners to the amount of citizens is low enough that it shouldn’t be a problem?

Bulldog75: DINAROIL ANSWER: HAVE A GREAT RELATIONSHIP WITH ONE’S BANKER . THAT’S THE SECRET. THEY SHOULD TALK TO YOU ON TUESDAY.

7.) Barboza to Bulldog75: We understand that only God knows all things. However, at this stage in time, IYHO, what seems to be the delaying factor? Thanks!

Bulldog75: BARBOZA: ANSWER: DELAY? LONG WEEKEND, PAPERWORK, NOW LAST MINUTE WAIT FOR UST ON HOLIDAY MONDAY. SHOULD SEE THIS TUESDAY AT LATEST BUT WE HAVE BEEN HERE BEFORE. SEPARATE ANSWER: DO NOT ASK FOR CASH IN PACKAGES FROM BANKS. THEY WILL GIVE YOU “DEER IN HEADLIGHTS ANSWER”. WAIT FOR OOM ANNOUNCEMENT FROM OKIE AND MYSELF. ALSO: EVERYONE: WE WILL RELEASE THEM FROM OOM FOR CHASE AND WELLS FARGO.

8.)Scotland69: Do you think the rate offered by banks will be significantly lower than the dealers or minimal?

Bulldog75: SCOTLAND69: ANSWER: COMPARE THE BEST BANKS FOR BEST RATES!!!! THANKS. THEY WILL BE COMPETITIVE. TY.

9.)TeaTime: In your previous posts you had mentioned dates like jan-16 or 17th are you still with in these dates?

Bulldog75: TEA TIME ANSWER: YES, WE ARE THERE IMHO. THERE IS NO REASON TO WITHHOLD POST RATES.

10.)NRGMedGal to Bulldog75: Regarding avoiding the states with income tax, does that mean if your hometown has state income tax, then what?

Bulldog75: NRGMEDGAL ANSWER: FIND RELATIVES QUICK IN OTHER 9 EXEMPT STATES!

11.) wwsr2001: Bulldog, …can we find rate that bank should pay before going to bank??…Thanks
Bulldog75: WWSR2001 ANSWER: YES: WE SHOP ON LINE HERE AT OOM. WE WILL ASSIST YOU. TY.

12.)Sissy: Is there any truth to this investment being tax free at cash in?

Bulldog75: SISSY ANSWER: RUMORS YES,; POSSIBLY; DEBATABLE WITH CPA’S, UST/IRS, ATTORNEYS. WE WILL ADVISE, IMHO. THANKS.

13.)NRGMedGal to Bulldog75: Do you think you will be able to get cash in packages for Citibank?

NRGMedGal to Bulldog75: Do you think you will be able to get cash in packages for Citibank?

Bulldog75: I WILL HAVE ONLY PKGS FOR CHASE AND WELLS.

14.)TheeScotsman: Wouldn’t the best rate simply selling your purchase back to DB or any other provider? I understand DB is cashing out with a single $150.00 transaction fee.

Bulldog75: THEESCOTSMAN; ANSWER: HAVE INFO ON CHASE & WELLS FOR CASH IN PKGS. THE KEY IS BEST RATE. SHOP IT. MAKE THEM PUT IT IN WRITING BEFORE U GIVE EM IQD. TY.

Bulldog75: SCOTLAND69: ANSWER: FIND RELATIVES QUICK AND HAVE RENTAL CONTRACT IN A HOME, IF POSSIBLE.

15.)thefinalvoice to Bulldog75: Will there be any packages for Canada?

Bulldog75: THE FINAL VOICE ANSWER; UNKNOWN. SHOP IT PLS.

16.)hopeychangey: Should we have your packages before cashing anything in?

Bulldog75: HOPCHANGEY ANSWER: PKGS ARE FOR PERKS ONLY. SHOP YOUR RATES.

Bulldog75: BANK PKGS ARE PERKS; WE WAIT. ITS ILLEGAL TO RELEASE TIL RATE POSTS.

Comments are closed.